Over Label 34

34? Dat vond ik de leeftijd dat je iets ‘bereikt’ moet hebben… niet dat ik niets bereikt heb! Een goedlopend eigen bedrijf, een prachtig gezin, lieve vriendinnen en ga zo nog maar even door. Maar met ‘iets bereiken’ doel ik op de droom die ik als klein meisje al had. Vroeg me toen wat ik later wilde worden dan zei ik steevast; ik wil mooie dingen maken. Later veranderde dit in kunstenares en uiteindelijk deed ik de kunstacademie en haalde ik mijn diploma voor interieur architect.  Als snel startte ik als retailontwerper bij een groot bedrijf en groeide mijn interesse in retail. Meer dan 8 jaar haalde ik alles eruit om daarna voor mezelf te beginnen als interieur architect met retail en horeca als specialisme.

Maar die droom… die was nog niet helemaal compleet, al ontwerp ik mooie winkels, bijzondere inrichtingen en werk ik met fijne mensen, ik zit vaak achter de computer en mis het creëren met mijn handen

Dus ben ik regelmatig in mijn eigen ‘atelier’ te vinden en experimenteer ik met gietklei, vaste klei, gips en glazuur. Vaak gaat het nog mis maar soms komt er iets uit, vaak niet perfect maar ik vind het fijn om met mijn handen bezig te zijn en iets te zien ontstaan/ laten ontstaan. 1 persoon maak ik er in elk geval blij mee, mezelf. Wie weet dat ik anderen ook blij kan maken met deze ontwerpen.